четвер, 4 грудня 2025 р.

День печива: хрумкі враження та ароматні відкриття

Сьогодні наші дітлахи поринули у справжній солодкий світ, адже ми відзначали День печива. Це був день, наповнений ароматами, творчістю та відкриттями. Спочатку ми поговорили про те, як виготовляють печиво: які інгредієнти потрібні, що відбувається під час випікання та чому тісто перетворюється на рум’яні, хрусткі смаколики. Діти із захопленням ділилися власним досвідом і розповідали, яке печиво люблять найбільше. Потім на учнів чекали цікаві завдання: вони розв’язували тематичні вправи, добирали інгредієнти, складали послідовність приготування та навіть створювали своє “ідеальне печиво”. Не обійшлося й без творчості — діти із задоволенням малювали різні види печива, придумували власні форми та прикраси. Кожен малюнок вийшов унікальним, як і самі маленькі кондитери. А наприкінці заняття всі отримали найприємнішу частину дня, яку приготували батьки — смакування печивом. Трохи хрумкого настрою зробило цей день особливо теплим і затишним. День печива подарував дітям нові знання, яскраві емоції та солодкі враження. І ми переконані: такі моменти роблять шкільне життя справді незабутнім!














Немає коментарів:

Дописати коментар