Під час вивчення теми "Приховані можливості речей" розкривали нові таємниці корисного, смачного та соковитого фрукта - яблука. Діти виконували вправи "Досліди", "Досліди та порівняй", "Чарівне яблучко" та дізналися, що яблуко містить речовини, які при взаємодії з киснем утворюють темну плівку, яка запобігає псуванню фрукта. Провели дослідження й довідалися, які ще плоди мають подібну властивість. Учні та учениці 3-А класу висловили гіпотези про те, як уникнути потемніння яблука, не зіпсувавши його смаку та досліджували, який спосіб дасть найкращий результат.
вівторок, 19 березня 2024 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
-
Продовжуємо мандрувати Полтавщиною, дізналися про глину, поговорили та прочитали про цей чарівний матеріал і про один із видів декоративно...
-
З 24 лютого 2022 року питання безпеки вийшло на інший рівень, тому, після тритижневого дистанційного навчання разом з асистентом вчителя н...
-
Однією з важливих передумов успішного навчання мови є виховання в учнів любові до рідної мови. Різноманітні вправи з української мови вдо...
Немає коментарів:
Дописати коментар