Під час вивчення теми "Приховані можливості речей" розкривали нові таємниці корисного, смачного та соковитого фрукта - яблука. Діти виконували вправи "Досліди", "Досліди та порівняй", "Чарівне яблучко" та дізналися, що яблуко містить речовини, які при взаємодії з киснем утворюють темну плівку, яка запобігає псуванню фрукта. Провели дослідження й довідалися, які ще плоди мають подібну властивість. Учні та учениці 3-А класу висловили гіпотези про те, як уникнути потемніння яблука, не зіпсувавши його смаку та досліджували, який спосіб дасть найкращий результат.
вівторок, 19 березня 2024 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
-
З 24 лютого 2022 року питання безпеки вийшло на інший рівень, тому, після тритижневого дистанційного навчання разом з асистентом вчителя н...
-
Сьогодні під час ранкової зустрічі здобувачі освіти 4-А класу дізналися, що День обіймів - свято, яке виникло в студентському середовищі в...
-
Є таке прислів'я "Як почнеш свій день, так він і пройде". Тому сьогодні ми вирішили почати свій день з посмішки та гарного на...
Немає коментарів:
Дописати коментар