пʼятниця, 28 червня 2024 р.

"Конституція є якорем, який утримує країну в часи змін і викликів"


На центральній площі міста, де цвіте акація,

Українську Конституцію знов святкує нація,

Нація - нова та вільна, вільна в своїм краю,

Любіть свою Україну! Зі святом вас! Вітаю!

Сьогодні особлива дата на календарі, 28 червня - День Конститу́ції Україїни – державне свято України. Святкується щорічно  на честь ухвалення Конституції України у 1996 році. День Конституції України – єдине державне свято, закріплене в самій Конституції: «Стаття 161. День прийняття Конституції України є державним святом – Днем Конституції України».

четвер, 13 червня 2024 р.

Готуємося до літніх канікул

Літо – найулюбленіша пора всіх дітей.   Літо… Як багато в цьому слові "сплелось" та "відгукнулось" - відпустки, канікули, численні поїздки, враження, зустрічі.   Літні канікули для дітей - це можливість набратися свіжих сил, оздоровитися.  На жаль, канікули не проходять без прикрих випадків , що виникають з вини дітей. Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків.  А щоб неждана мить не стала початком великої біди - напередодні літніх канікул  провела у 3-А класі Годину спілкування щодо дотримання Правил безпеки життєдіяльності під час літніх канікул в умовах воєнного стану. Розглянули питання дій у випадку надзвичайних ситуацій, дій у разі оголошення про загрозу виникнення надзвичайної ситуації, у тому числі сигналу «Повітряна тривога»,  правил пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху, профілактики

День іменинника у 3-А

 

В житті  кожного класу є свої традиції. Хочемо поділитися однією з них. З метою підтримки та створення комфортних умов для освітнього процесу здобувачів освіти 3-А класу  було організовано День іменинника. День народження дитини – зазвичай радісне, світле, безпосереднє свято, що навіть дорослим на якусь мить хочеться знову стати малюками.  Тому 3 червня наша класна, дружна родина  вітала дітей, котрі народилися чудової весняної пори.  Розпочався наш традиційний захід із гарних привітань та щирих побажань на адресу іменинників.  В класі було надзвичайно тепло й радісно, гарний настрій, частування, позитивні враження та щирі дитячі посмішки!